Το bigbenjeweles.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής: Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των VisaMastercardMaestroAmerican ExpressDinersDiscover.

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το bigbenjeweles.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.
Το bigbenjeweles.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

-Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Σε αυτή την περίπτωση έχετε τη δυνατότητα να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας στην τράπεζα της επιλογής σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής είναι η δήλωση του ονοματεπωνύμου σας, καθώς και η άμεση ενημέρωση μας μέσω του τηλεφώνου επικοινωνίας μας ( 2310276445 ) ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στο info@bigbenjewels.gr. Αν η μεταφορά γίνει απο αλλη τραπεζα επιβαρύνεσται τα εξοδα μεταφοράς εξ ολοκλήρου.

 ALPHA BANK: IBAN: 

 Δικαιούχος: Θεοφιλίδης Κωνσταντίνος

-Με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών

Η αντικαταβολή έχει κόστος +2 €

Στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης:

 

  • Έδρα Θεσσαλονικη  Βενιζέλου 43  τκ 54624 Ελλάδα
  • Τηλ. 2310276445
  • info@bigbenjewels.gr