Εντός Ελλάδας

Το bigbenjeweles.gr συνεργαζόμενο με την ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, αναλαμβάνει να σας αποστείλει τα προϊόντα στον χώρο σας.

Τα μεταφορικά για παραγγελία κάτω των 35€ εντός Ελλάδος χρεώνονται με 2€ εκτός δυσπρόσιτων περιοχών και αν η παραγγελία είναι άνω των 35€ τότε τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Αν η περιοχή σας θεωρείτε δυσπρόσιτη για την κούριερ, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή με mail και η επιβάρυνση είναι +5,00€ εφόσον επιθυμείτε να έρθει στον χώρο σας, σε άλλη περίπτωση θα μπορείτε να παραλάβετε το δέμα απο το κατάστημα της κουριερ χωρίς την χρέωση δυσπρόσιτου.

.

Σε περίπτωση που η πληρωμή είναι να γίνει με αντικαταβολή , τότε επωμίζεστε εσείς το κόστος της αντικαταβολής που είναι 2€ ανεξαρτήτους ποσού.

Σε περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας σας καταστεί μη εφικτή, λόγω καιρικών συνθηκών ή άλλων αστάθμητων παραγόντων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δυνατότητα αποστολής:

* Σε κάθε προιόν αναφέρονται οι μέρες παράδοσης που χρειάζονται

Σας ενημερώνουμε ότι στην πιθανότητα εξάντλησης αποθεμάτων, η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να χρειαστεί κάποιον επιπλέον χρόνο, τον οποίο θα σας γνωστοποιήσουμε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.

Για εξωτερικό

Το bigbenjeweles.gr, συνεργαζόμενο με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, σας ενημερώνει ότι τα έξοδα αποστολής σε χώρες της Ευρώπης (ενταγμένες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε χώρες εκτός Ευρώπης ) είναι 13€ μέχρι 1 κιλό βάρους και επιβάρυνση 2€ για κάθε επιπλέον κιλό. Θα ενημερώνεστε για τα ακριβή έξοδα αποστολής αυτόματα από το σύστημα στο καλάθι αγορών σας ή τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία χρειάζονται 4 – 8 εργάσιμες μέρες για την παράδοση του δέματός σας.

Υπάρχει και η δυνατότητα να λάβετε το δέμα σας με την διεθνή υπηρεσία UPS με επιβάρυνση 29€ ανά αποστολή.