ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους με κάποιο άλλο ιδίας αξίας ή μεγαλύτερης καταβάλλοντας την χρηματική αξία ή την επιστροφή της αξίας τους ( εκτός των εξαιρέσεων βλ. πιο κάτω) εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, μαζί με τη συσκευασία τους και τα έγγραφα που τα συνοδεύουν, όπως την απόδειξη αγοράς, την εγγύηση κ.τ.λ. Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευασία τους στην κατάσταση που σας παραδόθηκαν, χωρίς να έχουν φορεθεί. Επίσης θα πρέπει να είναι καλά συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορές κατά τη μεταφορά τους και για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση. Εάν τα προϊόντα εμφανίζουν φθορά χρήσης η προκληθεί φθορά από την συσκευασία που κάνατε προς επιστροφή, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα άρνησης αντικατάστασης ή καταβολής χρηματικού ποσού παραγγελίας.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν κατασκευαστή κατόπιν παραγγελίας.

Κοσμήματα που εξαιρούνται από τους όρους επιστροφές προϊόντων είναι

1) Κοσμήματα τα οποία θέλατε εσείς να προβούμε σε κατασκευαστικές τροποποιήσεις ή μας δώσατε παραγγελία μέσω σχεδίου δικού σας.

Για επιστροφές προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας πρώτα τηλεφωνικά στο 2310276445 ή με mail στο info@bigbenjeweles.gr

Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων σας σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν εσάς και μόνο..

Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος και μη αντικατάστασής του με κάποιο άλλο, η εταιρία θα καταβάλλει το ποσό της παραγγελίας σας εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη μέρα παραλαβής του στον τραπεζικό σας λογαριασμό, υποδεικνύοντάς μας τον αριθμό του τραπεζικού σας λογαριασμού. Από το ποσό που θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας θα αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής 2€ κι επιστροφής της παραγγελίας σας 2€ καθώς και τα έξοδα αντικαταβολής 2€ αν είχατε κάνει την αγορά με χρέωση αντικαταβολής, δλδ ή 4,00€ ή 6,00€.

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών τότε η εταιρεία μας δύναται να μην αποδειχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση ή ακύρωση της συναλλαγής.

Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής για τον έλεγχο του εμπρόθεσμου.

Επιγραμματικά η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις;

  • επικοινωνήστε εν πρώτης στο τηλέφωνο 2310276445ή αποστείλετε email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: info@bigbenjeweles.gr
  • η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής
  • το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί
  • το προϊόν να είναι συσκευασμένο στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από όλα του τα έγγραφα
  • να μην είναι προϊόν που εξαιρείται από τους όρους επιστροφής προϊόντων

Τα κοσμήματα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευασία τους στην κατάσταση που σας παραδόθηκε, έχοντας φορεθεί μόνο για πρόβα κι όχι για χρήση. Επίσης θα πρέπει να είναι καλά συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορές κατά τη μεταφορά τους και για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Εάν το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε μια παραγγελία, πριν την παράδοση του προϊόντος, πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310276445 ή με e-mail στο info@bigbenjeweles.gr εντός 24 ωρών από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά η αγορά σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π., τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα της υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.
Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε.